//Prázdninové úspěchy

Prázdninové úspěchy

Během prázdnin se tu sice neobjevilo mnoho nového, to však neznamená, že se nic nedělo. Ba naopak! V soutěži Cílových plaveb se nám  podařilo hned několik úspěchů:

Ještě před začátkem prázdnin, 18. června, se konala Cílová plavba v nedalekých Klecanech. Zúčastnilo se celkem 5 lodí ze Staré plavby a hned na prvním a druhém místě se umístili Pavel Strnad a Jan Kopta.

Každoroční prázdninové soutěže Modrá vlajka Čech se pak zúčastnily celkem 3 lodě a opět s výborným výsledkem. Se zhruba 400km se na děleném 3./4. místě umístili Oldřich Čermák a Jan Kopta.

V rámci Modré vlajky se podařilo zúčastnit i slalomové soutěže v Čelakovicích. A první místo opět patřilo Staré plavbě! Na něm se umístil Jan Kopta, 4. skončil Oldřich Čermák a těsně za ním i Ladislav Klojda. Akce to byla vskutku vydařená, o čemž se můžete přesvědčit i v následujícím příspěvku z webu 1. Čelákovického klubu vodních sportů.


V sobotu 30.července 2016 jsme organizovali cílovou plavbu pro členy Českého svazu vodního motorizmu.Navzdory současně probíhající svazové soutěži Modrá Vlajka připluli přátelé z Ardey Kralupy a ze Staré Plavby. Jako soutěžní disciplina bylo projetí slalomové trati mládeže na gumáku s přívěsným motorem.
Dívat se na staré zkušené lodníky, zvyklé na kormidelní kolo velkých lodí, jak zápolí s přívěsným motorem bylo chvilkami velice zábavné. Díky příjemné atmosféřě a prostředí při vlastním závodu i večerním posezení předpokládáme, že se to tradičně po vodě rychle roznese a Čelákovice se stanou jedním z oblíbených cílů celého seriálu soutěži Českého svazu vodního motorizmu.


A to nejlepší na konec! Výborná organizace, zábava a velká účast. To vše provází Cílové soutěže v kralupské Ardee. Již podruhé se letos sešlo téměř 30 soutěžících a akce se vyvedla. Ze Staré plavby se zúčastnily celkem 4 lodě. Nejlepšího umístění dosáhli Pavel Fabián na 9. místě a Katarina Grmanová na celkovém 13. místě. Jen více takových soutěží.

Kompletní fotogalerie ze všech soutěží najdete v záložce FOTO.


Léto končí, ale nikoliv však soutěže ČSVM. V následujícím přehledu najdete všechny akce konané ČSVM v měsíci září a říjnu.

3. září – CP 10 – Slavnosti Majáku VI. ročník

17. září – CP 11 – Vinobraní Mělník

24. září – Memoriál M. Kubely

1. října – CP 12 –  Sraz DP – Memoriál Dr. Jiřího Steffala

22. října – CP 13 – Cílová plavba Viking

2016-08-26T17:19:51+02:0026.Srp, 2016|Informace|